Вход

Забравих си паролата!

Vote for us ----
BGtop

AdministratorsLatest topics
» Запази лик
Съб Сеп 27, 2014 1:12 pm by Nikkouline

» Въпроси...
Вто Сеп 16, 2014 6:11 am by Lily Evans

» Промяна на името
Пон Сеп 15, 2014 7:53 pm by viki1212

» Другарче за РП
Пон Сеп 15, 2014 7:46 pm by danielle bale.

» Mina Marian
Пон Сеп 15, 2014 7:43 pm by viki1212

» Търся си всичко останало
Пон Сеп 15, 2014 7:06 pm by Erin Grey

» Божидара Солер
Пон Сеп 15, 2014 6:54 pm by The Island Keeper

» She was just a girl with sexy body and many problems - Erin Grey
Пон Сеп 15, 2014 6:47 pm by The Island Keeper

» Sweet dreams are made of this;;
Нед Сеп 14, 2014 7:53 pm by Nastya.


We are more than the worst thing that’s ever happened to us. All of us need to stop apologizing for having been to hell and come back breathing.

Go down

We are more than the worst thing that’s ever happened to us. All of us need to stop apologizing for having been to hell and come back breathing.

Писане by amelia shepherd. ♠ on Сря Сеп 03, 2014 8:04 pm

Amelia Shepherd; 21; white spirit; Nina Dobrev; 


От малки ни плашат с чудовищата, които се крият под леглото ни, вещите, които ще ни отвлекат ако сме непослушни и торбалан, който може да почука на вратата ти и да те вземе, но родителите никога не ни разказват за истинските чудовища. Тези с които се разминаваме всеки ден на улицата, с които се сприятеляваме и превръщаме в част от живота си, не ни казват, че чудовищата всъщност не са грозни и плашещи и че могат да ни заблудят така лесно за същността си. Нито един родител не казва на детето си, че чудовищата всъщност се крият в самите нас и че някой ден може вече да не сме нормални, а да се превърнем в нещо зло и отвратително. Нима нямаше да е по-лесно ако ни го казваха още от малки? Дори нейният баща, който бе преследвал и убивал вампири я бе предупредил твърде късно за истинската същност на света, но дори и той не й бе казал, че един ден самата тя ще се изправи лице в лице с едно от чудовищата с който като малка я плашеше. Истината за Брияна не я изненада, винаги бе подозирала, че има нещо нередно в нея, но днес тя буквално бе сринала целия свят на Лия. Не я интересуваше, че е вещица, не я интересуваха способностите и дарбите 'и, но това което искаше от нея бе нечувано.
- Не можеш да ме купиш! - брюнетката извика, стана и удари с юмруци по масата с което привлече любопитните погледи на хората от околните маси. Дразнеха я. Искаше 'и се да им изкрещи да си гледат работата, но се въздържа и отново седна на мястото си. Сините 'и ириси срещнаха тези на жената срещу нея. Същата жена, която след смъртта на родителите 'и преди шест години се бе погрижила за нея и която до скоро обичаше като родна майка. А тя всъщност бе направила всичко това за да може един дея да я превърне в пионка в собствената си игра. В момента я ненавиждаше, повдигаше 'и се при мисълта колко подмолна и зла е всъщност. 
- Съветвам те да помислиш преди да говориш. - този път в гласа 'и я нямаше онази топлина с която блондинката бе свикнала. Нямаше и следа от обичайния тон нито пък загрижената усмивка. Най-после бе свалила маската си за пръв път показваше истинското си лице пред Амелия и за младото момиче вече бе ясно, че двете никога отново няма да бъдат близки като преди. От днес вече имаше нов враг с който да се бори. 
- Дадох ти всичко. Погрижих се за теб, когато нямаше кой друг да го направи, пратих те в едно от най-добрите частни училища в страната, поех грижите за болната ти сестра, а сега искам да ми се отплатиш. Не искаш сестричката ти да умре без нужната медицинска помощ, нали? - думите 'и бяха като шамар на Лия. Никога не си бе представяла, че ще чуе нещо подобно точно от нея. Глупачка! Трябваше да осъзнае по-рано каква всъщност е Брияна, трябваше да види истината зад преструвките 'и преди да е твърде късно. Не можеше да позволи нещо да се случи със сестра 'и, сама нямаше да може да си позволи нужните грижи за здравето 'и, а Брияна го правеше вече шест  години. Ако цената за живота на сестра 'и бе да играе в нейната игра и по нейните правила щеше да го направи докато намери друг начин.
- Кога ще се запозная с него? - попита русокоската. Вече бе ясно, бе сключила сделка с Дявола и щеше да съсипе не само своя живот, но и този на Адам. И все пак не я интересуваше. Правеше го за сестра си.


Няколко часа по-късно брюнетката лежеше просната на асфалта и не дишаше, наоколо се бяха събрали хора и гледаха следите от инцидента, а мъжа, който я бе прегазил бе отведен в полицията. Никога не бе предполагала, че ще умре толкова млада, преди да е изпълнила дори една от мечтите си. Животът 'и остана незавършен.
avatar
amelia shepherd. ♠
Sometimes good dies too.
Sometimes good dies too.

Брой мнения : 35
Join date : 03.09.2014

Допълнително
Изплатени грехове:
0/0  (0/0)

Вижте профила на потребителя http://kill-or-be-killed.bulgarianforum.net/

Върнете се в началото Go down

Re: We are more than the worst thing that’s ever happened to us. All of us need to stop apologizing for having been to hell and come back breathing.

Писане by The Island Keeper on Сря Сеп 03, 2014 8:18 pm

Здравей, мило създание!  Добре дошла!
Проклятие - ще бъдеш магнит за всякакви зли създания.
Способност - пирокинеза Smile
avatar
The Island Keeper
I'm the crazy bitch around here
I'm the crazy bitch around here

Брой мнения : 54
Join date : 31.08.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите