Вход

Забравих си паролата!

Vote for us ----
BGtop

AdministratorsLatest topics
» Запази лик
Съб Сеп 27, 2014 1:12 pm by Nikkouline

» Въпроси...
Вто Сеп 16, 2014 6:11 am by Lily Evans

» Промяна на името
Пон Сеп 15, 2014 7:53 pm by viki1212

» Другарче за РП
Пон Сеп 15, 2014 7:46 pm by danielle bale.

» Mina Marian
Пон Сеп 15, 2014 7:43 pm by viki1212

» Търся си всичко останало
Пон Сеп 15, 2014 7:06 pm by Erin Grey

» Божидара Солер
Пон Сеп 15, 2014 6:54 pm by The Island Keeper

» She was just a girl with sexy body and many problems - Erin Grey
Пон Сеп 15, 2014 6:47 pm by The Island Keeper

» Sweet dreams are made of this;;
Нед Сеп 14, 2014 7:53 pm by Nastya.


Изоставеният замък на Пазителя.

Go down

Изоставеният замък на Пазителя.

Писане by Alexander de Beaufort on Нед Авг 31, 2014 5:03 pm

avatar
Alexander de Beaufort
Nobody's perfect
Nobody's perfect

Брой мнения : 255
Join date : 17.08.2014
Age : 22

Допълнително
Изплатени грехове:
0/0  (0/0)

Вижте профила на потребителя http://sinnersisland.bulgarianforum.net

Върнете се в началото Go down

Re: Изоставеният замък на Пазителя.

Писане by .Катерина on Сря Сеп 03, 2014 8:39 pm

Още малко, само още малко” мислеше си всеки път, не по – скоро постоянно. Толкова силно искаше да напусне това място, да се махне от този остров, искаше да се прероди и всичко да приключи, но уви колкото и малко да оставаше толкова повече й се струваше. Не можеше да стане по – зле нали? Катя не беше сигурна дали все още е в реалността, не тя знаеше, че не е там. В същност и тя самата не знаеше къде е ... само знаеше, че имаше нужда отново от онази среща с онзи доктор, о да дух с проблеми йесс... именно лудост.. всичко тук на това място, е лудост, всичко около нея беше такова. Все си мислеше, че ще се събуди и всичко това, ще да е било само сън, но уви това не се случваше и всичко си оставаше чистата реалност.
Та да се върнем на факта, да Катерина беше дух с психо терапевт, именно звучи ужасно но да така беше. Всеки ден ходеше при него или тя си мислеше, че ходи при такъв, по скоро  бродеше в изоставения замък и си мислеше, че говори с някого, но това беше просто статуя, която тя си мислеше, че й отговаря. Да ето това им причиняваше това място.. всичко тук ги побъркваше, та как иначе, тя си мислеше, че всичко е наред но уви не беше така. Беше се поболяла вече, по – скоро от самотата, която я преследваше от колкото от нещо друго. Имаше един друг дух, от онези който никога нямаше да си тръгнат от тук... нека помисли как му беше името? А да Антъни... виждаше го доста честичко, прекалено дори. Имаше чувството, че на където и да се обърнеше срещаше него.
Но може би той бе единствения, който беше толкова луд колкото самата нея.. но нека се върнем на самотата, за която говорехме. Въпреки, че той се навърташе наоколо, всичко беше някак излишно, тя се чувстваше самотна вътрешно заради онова скапано проклятие, което дори тя самата не знаеше от къде се бе взело..не в същност знаеше, то беше част от чистенето на греховете й, но беше и същинско наказание.Не трябваше да се случва така искаше й се просто отново да намери онова сладко щастие наречено любов или може би не искаше. Ако беше искала до сега да бе намерила начин как да се отърве от проклятието си.. Катя продължаваше да седи пред статуята и да си шушне нещо под носа, мислейки си, че някой я слуша.
И точно в този прекрасен момент се случи, чу онзи шум зад себе си и вече сякаш знаеше, че наистина някой я слушаше. Дори и да не беше статуята, която тя приемаше за свои психо терапевт беше някой друг.
-Разбира се, не бях и очаквала, някой друг да се навърта наоколо. Какво дойде и ти ли да си поговориш със статуята? – обърна се към него Девон, виждайки така добре познатото създание срещу себе си.” Какво му имаше?” –чудеше се на моменти, защо винаги се навърташе около нея или уж съвсем случайно се срещаха..

_________________
→I have lost everything. Everything.←
I'll be a story in your head. That's okay. We're all stories in the end.
Just make it a good one. 'Cause it was, you know. It was the best.

 
avatar
.Катерина
We can do better.
We can do better.

Брой мнения : 28
Join date : 03.09.2014

Допълнително
Изплатени грехове:
0/0  (0/0)

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите