Вход

Забравих си паролата!

Vote for us ----
BGtop

AdministratorsLatest topics
» Запази лик
Съб Сеп 27, 2014 1:12 pm by Nikkouline

» Въпроси...
Вто Сеп 16, 2014 6:11 am by Lily Evans

» Промяна на името
Пон Сеп 15, 2014 7:53 pm by viki1212

» Другарче за РП
Пон Сеп 15, 2014 7:46 pm by danielle bale.

» Mina Marian
Пон Сеп 15, 2014 7:43 pm by viki1212

» Търся си всичко останало
Пон Сеп 15, 2014 7:06 pm by Erin Grey

» Божидара Солер
Пон Сеп 15, 2014 6:54 pm by The Island Keeper

» She was just a girl with sexy body and many problems - Erin Grey
Пон Сеп 15, 2014 6:47 pm by The Island Keeper

» Sweet dreams are made of this;;
Нед Сеп 14, 2014 7:53 pm by Nastya.


When you love something, don't let it go...

Go down

When you love something, don't let it go...

Писане by Victoria Rainheart on Пон Сеп 08, 2014 6:07 pm

Kaley Cuoco-Sweeting

Victoria Rainheart/21/ApparitionsМрачното време подхождаше на настроението й. Тъмните облаци, разкъсвани от мълнии и трещенето на гръмотевиците се забиваха в съзнанието на блондинката като медицински игли. Ромоленето на дъжда постепенно се усилваше, както бурията в душата й. Зелените очи, които преди излъчваха увереност, сила и живот, сега се бяха стопили и на тяхно място стояха изцедени, зачервени и тъжни стъкла. Сякаш някой бе изтръгнал душата на вампирката. Предпочиташе мъчението,на което бе подложена преди време от проклетата вещица Уилоу, предпочиташе го милион пъти, милиард пъти. Искаше кожата й да се разлага постепенно, докато последното месо не се слее с пода, пред това да седи тук, в тази стая, жива, без него. Не осъзнаваше  колко много го бе обичала, докато не го загуби. Той си отиде като лятото, остави я да страда, да плаче като малко дете за биберона си. Мъртвото сърце на Виктория не биеше отдавна, но сега някаква странна болка я стегна в областта на гърдите.
- Защо го направи? - простена тя и иначе пискливия й глас стана още по- нисък. По румената й буза се стече поредната сълза. Разби се в деколтето на Рейнхарт и дори когато я последваха още четири-пет, положението в стаята се нагорещи. Вампирката стисна зъби, юмруците стегнаха бицепсите на добре сложеното момиче и тя изкрещя гърлено. Стона накара всичко наоколо да затрепти, а бързината, с която счупи огледалото зад себе си, бе присъща само на нощните създания. Стъклото поряза ръката й, от която бликна кръв. Виктория иронично се засмя на раната и продължи да чупи всичко изпречило се пред очите й. Червените капки падаха по снежнобелия килим, а сълзите бликаха все по-напористо. 
- Копеле, защо ме остави! - крещейки, тя замахна към бюрото с поставения лаптопи изпотроши дървенията на четири. - Мамка му, обичах те! 
Крещенето спря едва след час, когато изтощената вампирка седна в края на огромното си легло. Тялото й потрепваше, ръцете държаха единия от краката на счупеното бюро,а сълзите не спираха. Нямаше какво да губи, нямаше семейство, нямаше нищо. Трябваше да умре още първия път, не биваше да се превръща в ангел, още по-малко във вампир, но  съдбата имаше извратено чувство за хумор. Вики прибра разпиляната си коса и въздъхна тежко. Не трябваше да мисли, но и да го направеше, нищо нямаше да промени мнението й. Искаше да бъде с него, където и да бе сега. Може би живот след смъртта не съществуваше, но ако имаше нещо отвъд, той щеше да бъде там и тя щеше да бъде при него. 
- Ще те намеря, винаги! - прошепна тя, приближавайки дървения кол към сърцето си. Почувства отвратителна болка, но върху лицето й не се изписа страх или ужас а благодарост и удоволетворение. Усмивката последва секунда след като синята й блуза започна да придобива тъмен отенък на червеното. Беше щастлива, нещо което не бе изпитвала от векове...буквално. 

Victoria Rainheart
Evil is not made it is born
Evil is not made it is born

Брой мнения : 1
Join date : 08.09.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: When you love something, don't let it go...

Писане by The Island Keeper on Пон Сеп 08, 2014 6:27 pm

Добре дошла, мазохистке!
Сила - Взривяване
Проклятие - Многото ти самоличности ще объркат вече повредения ти мозък - Шизофрения. 
avatar
The Island Keeper
I'm the crazy bitch around here
I'm the crazy bitch around here

Брой мнения : 54
Join date : 31.08.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите