Вход

Забравих си паролата!

Vote for us ----
BGtop

AdministratorsLatest topics
» Запази лик
Съб Сеп 27, 2014 1:12 pm by Nikkouline

» Въпроси...
Вто Сеп 16, 2014 6:11 am by Lily Evans

» Промяна на името
Пон Сеп 15, 2014 7:53 pm by viki1212

» Другарче за РП
Пон Сеп 15, 2014 7:46 pm by danielle bale.

» Mina Marian
Пон Сеп 15, 2014 7:43 pm by viki1212

» Търся си всичко останало
Пон Сеп 15, 2014 7:06 pm by Erin Grey

» Божидара Солер
Пон Сеп 15, 2014 6:54 pm by The Island Keeper

» She was just a girl with sexy body and many problems - Erin Grey
Пон Сеп 15, 2014 6:47 pm by The Island Keeper

» Sweet dreams are made of this;;
Нед Сеп 14, 2014 7:53 pm by Nastya.


'cuz you and I, we were born to die /LIP/

Go down

'cuz you and I, we were born to die /LIP/

Писане by Lip. on Чет Сеп 04, 2014 9:25 am

'cuz you and I, we were born to die
Филип Евънс е роден през 1990 година. Като цяло животът му е бил доста скапан през по - голямата част от времето. Бива изоставен в дом за деца на 4 годишна възраст, а когато навършва 10 родителите му идват и го прибират отново при тях. Това определено доста обърква малкото момче, което е било доста послушно в сиропиталището и после е послушно и вкъщи.
Вкъщи бащата на Фил бие майка му, което кара детето да се скрахува и да се крие под масата всеки път, когато чуе, че баща му се прибира.
На 18 годишна възраст Филип пита родителите си защо са го изоставили в сиропиталище и тогава те му казват, че не са го искали, но после са размислили и са водили дела няколко години за да могат да си го върнат. На Филип му се ражда сестра, когато той е на 12 години, но това не му прави никакво впечатление.
След една година, Филип се запознава с Крис. Двамата стават добри приятели веднага и скоро това разцъфва в нещо повече от едно обикновено приятелство. Двамата възнамеряват да прекарат живота си заедно и се обичат. За съжаление обаче Крис тръгва по лошия път, което плаши Филип, затова Филип се опитва да му помогне и успява. За една гей двойка винаги има проблеми и скоро хорските приказки стигат до Филип, който разбира, че гаджето му му изневерява. Това ядосва Филип и той започва да се дрогира и да изневерява на гаджето си. Следващата една година двамата прекарват в непрекъснати спорове и скандали, като на Лип нищо от това не му харесва, но е пристрастен и не може да спре.
Филип умира на 24 години в една дъждовна вечер, когато приятелят му се прибира от работа.
- Филип, какво си направил? - питаше го Крис, докато оглеждаше цялата къща, изпочупена.
- Ти ми изневери. Преди няколко години ми казаха, че си ми изневерил. Не вярвах, че си склонен на нещо подобно, но тогава те видях с Робърт. Не мога да повярвам...Тогава започнах да се друсам. Да, не е нещо, с което се гордея, но започнах. Изчистих се. Сега вече не шмъркам, но ти унищожи живота ми.
По думите на приятеля си, Крис е държал заредена пушка и е имал намерението да я използва върху себе си.
- Нека ти помогна, Филип. Остави пушката и ще поговорим. Ще ходим на терапии и всичко ще бъде наред. - по думите на Крис, той се е опитвал да накара гаджето си да остави пушката настрана и просто двамата да поговорят като възрастни за проблема и след това да го решат, но е бил пределно сигурен, че в тази вечер един от двамата няма да излезе жив от тази къща.
- Не схващаш ли? - започнал глухо Филип, а след това оставил пушката на земята. - Целия си живот съм бил добър. Когато родителите ме оставиха бях добър в сиропиталището, а след това бях добър и когато те се върнаха за мен 8 години по - късно. Бях добър и към сестра си, която получаваше цялото внимание, а на мен никой не искаше дори да ми се извини за това, че съм прекарал осем години от живота си в сиропиталище. Разбираш ли, че те срещнах и ти ми беше втория шанс. А заради теб и Робърт, или както обичаш да го наричаш Роби, аз започнах да се дрогирам и да ти изневерявам. Не исках нищо от това да се случва, но ти ме разбиваш с всяко твое действие.
- Филип, извинявам се. Роби...Робърт и аз никога не сме били сериозни за нещата, които правехме. Просто...имах нужда от някой.
- О, имал си нужда от някой. Какво ще кажеш за гаджето си, което те чака да се прибереш всяка вечер...
- Лип, слушай ме. Не трябва нещата да свършват така. Двамата с теб ще поставим всичко това зад нас и ще се оженим. Още сега ако искаш. Ще имаме хубава и пищна сватба или по - скромна, както кажеш. А след това ще си осиновим колкото деца искаш, защото ти означаваш всичко за мен и аз те обичам...
- Твърде късно е за това, драги.
По думите на Крис всичко след това протекло по следния начин:
Фил е оставил пушката настрани и Крис е съумял да я грабне, но тогава Фил тръгнал към Крис и без да иска Крис го застрелва. По думите на съседи пушката изгърмяла три пъти, което ни кара да мислим, че и Крис се е самоубил, но дали наистина се е самоубил не се знае. Полицията твърди, че това е секретна информация.

lip evans/ 24/ evan peters;


robb stark
avatar
Lip.
Nobody's perfect
Nobody's perfect

Брой мнения : 77
Join date : 02.09.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: 'cuz you and I, we were born to die /LIP/

Писане by The Island Keeper on Чет Сеп 04, 2014 9:58 am

Добре дошъл, изстрадало създание!
Способност - причиняване на болка с поглед.
Проклятие - няма да имаш сърце, ето защо няма да чувстваш нищо.
avatar
The Island Keeper
I'm the crazy bitch around here
I'm the crazy bitch around here

Брой мнения : 54
Join date : 31.08.2014

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите